Ako imate neke primjedbe ili reklamacije na rad ili uslugu stranice www.c-pharm.hr i tvrtke C-Pharm (ako niste dobili našu ponudu za naručene usluge putem ove web stranice, ako roba koju ste naručili nije dostavljena itd…) molimo Vas da nas kontaktirate na broj +385 (0)32 534 154 ili pošaljete e-mail na adresu info@c-pharm.hr

Jedan od razloga zbog kojeg možda niste dobili ponudu na mail može biti da je Vaš e-mail server poruku označio kao SPAM ili narudžbu naši djelatnici još nisu procesuirali.

Na Vaša pitanja odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.

Povrat

U skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača, članak 72., stavak 1, potrošač ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana te zahtijevati povrat sredstava od prodavatelja. Rok od 14 dana počinje teći od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača, a koja nije prijevoznik, roba koja čini predmet ugovora predana u posjed. Ukoliko se radi o robi koja se dostavlja u više navrata rok počinje teći od predaje zadnjeg komada.

U slučaju potrebe za povratom/reklamacijom proizvoda, potrebno je ispuniti Obrazac o jednostranom raskidu ugovora sklopljenog na daljinu.

Obrazac je potrebno isprintati, popuniti i vlastoručno potpisati te poslati uz robu koju vraćate.

U slučaju povrata, potrošač je u skladu s odredbama članka 77. Zakona o zaštiti potrošača dužan o svom trošku dostaviti reklamirani proizvod prodavatelju. Povrat se može napraviti isključivo za neoštećene proizvode, u originalnom pakiranju sa pratećom dokumentacijom i originalnim računom, u suprotnom se reklamacija neće moći priznati.

Za povrate robe, za koje kupac povrat ne izvrši osobnim dolaskom na prodajno mjesto prodavatelja, već se povrat radi putem dostavne službe, C-Pharm zadržava pravo zaračunati manipulativne troškove povrata kupljene robe u visini od cjelokupnog iznosa vrijednosti robe za koju se vrši povrat .

U skladu sa člankom 76., stavak 1, C-Pharm izvršiti će povrat sredstava u roku od 14 dana od dana zaprimanja popunjenog Obrasca o jednostranom raskidu ugovora sklopljenog na daljinu, a umanjeno za eventualne stvarne manipulativne troškove povrata robe (sve u skladu s prethodnim pasusom). Povrat novca bit će izvršen tek nakon što roba bude vraćena, odnosno nakon obavijesti da je roba poslana na adresu tvrtke, sukladno članku 76., stavak 3.