Naša web stranica koristi kolačiće kako bi vas razlikovala od drugih korisnika naše web stranice. To nam pomaže da vam pružimo dobro iskustvo kada pregledavate našu web stranicu i omogućavate nam da poboljšamo našu web lokaciju. Ako nastavite pregledavati web mjesto, pristajete na našu upotrebu kolačića.

Kolačić je mala datoteka slova i brojeva koje pohranjujemo na vašem pregledniku ili na tvrdi disk vašeg računala ako se slažete. Kolačići sadrže informacije koje se prenose na tvrdi disk vašeg računala.

Koristimo sljedeće kolačiće:

• Strogo neophodni kolačići. To su kolačići koji su potrebni za rad naše web stranice. Oni uključuju, na primjer, kolačiće koji vam omogućuju da se prijavite na sigurna područja naše web stranice i koristite košaricu za kupnju.

• Analitički / kolačići izvedbe. Omogućuju nam da prepoznamo i brojimo broj posjetitelja i da vidimo kako se posjetitelji kreću oko naše web stranice kada ih upotrebljavaju. To nam pomaže poboljšati način na koji naša web stranica funkcionira, na primjer, tako da korisnici pronalaze ono što traže.

Napominjemo da treće strane (uključujući, na primjer, oglašivačke mreže i davatelji vanjskih usluga kao što su usluge analize web prometa) također mogu koristiti kolačiće, nad kojima nemamo kontrolu. Ovi kolačići vjerojatno će biti analitički / kolačići izvedbe ili ciljani kolačići.

Blokirajte kolačiće aktiviranjem postavke u pregledniku koji omogućuje odbijanje postavljanja svih ili nekih kolačića. Međutim, ako upotrebljavate postavke preglednika da biste blokirali sve kolačiće (uključujući ključne kolačiće), možda nećete moći pristupiti svim ili dijelovima naše web stranice.