Ovi uvjeti korištenja (zajedno s dokumentima navedenim u njemu) navode uvjete korištenja na kojima možete koristiti našu internetsku stranicu www.certifikat.hr (“našu web stranicu”), bilo kao gost ili registriran korisnik. Korištenje naših stranica uključuje pristup, pregledavanje ili registracija za korištenje naše stranice.

Pažljivo pročitajte ove uvjete upotrebe prije nego počnete upotrebljavati našu web-lokaciju, jer će se oni primjenjivati na vašu upotrebu naše web stranice. Preporučujemo da ispišete kopiju ovog dokumenta za buduću referencu.

Korištenjem naše stranice, potvrđujete da prihvaćate ove uvjete korištenja i prihvaćate li ih u skladu s njima.

Ako se ne slažete s ovim uvjetima korištenja, ne smijete upotrebljavati našu web-lokaciju.

OSTALI PRIMJENIVI UVJETI

Ovi uvjeti korištenja odnose se na sljedeće dodatne uvjete koji se također primjenjuju na vašu upotrebu naših stranica:

– naša Pravila o privatnosti, koja navode uvjete na kojima obrađujemo sve osobne podatke koje prikupljamo od vas ili koje nam dostavite. Koristeći našu web stranicu, pristajete na takvu obradu i jamčite da su svi podaci koje ste naveli točnI;

– našu politiku kolačića, koja sadrži informacije o kolačićima na našoj web stranici.

Ako kupite robu s naše stranice, naše se odredbe i uvjeti opskrbe primjenjuju na prodaju.

PROMJENE UVJETA I NA NAŠE STRANICE

Možemo revidirati ove uvjete korištenja u bilo kojem trenutku izmjenom ove stranice.

Molimo provjerite ovu stranicu s vremena na vrijeme da biste primijetili sve izmjene koje smo napravili, budući da su obvezujuće za vas.

S vremena na vrijeme možemo ažurirati našu web-lokaciju i možemo promijeniti sadržaj u bilo kojem trenutku. Međutim, imajte na umu da je bilo koji od sadržaja na našoj web stranici možda zastario u bilo kojem trenutku i nismo obvezni ažurirati ga.

Ne jamčimo da će naša web-lokacija ili bilo koji sadržaj na njemu biti bez pogrešaka ili propusta.

PRISTUP NAŠOJ WEB STRANICI

Naša stranica je dostupna besplatno.

Ne jamčimo da će naša web-lokacija ili bilo koji sadržaj na njemu uvijek biti dostupni ili biti neprekinuti. Pristup našoj web lokaciji dopušten je privremeno. Možemo suspendirati, povući, prekinuti ili promijeniti cijeli ili dio našeg web mjesta bez prethodne obavijesti. Nećemo biti odgovorni ako iz bilo kojeg razloga naša web-lokacija nije dostupna u bilo kojem trenutku ili za bilo koje razdoblje.

Također ste odgovorni da osigurate da su sve osobe koje pristupaju našim stranicama putem internetske veze svjesne ovih uvjeta korištenja i drugih primjenjivih uvjeta  te da se slažu s njima.

ZABRANA KORIŠTENJA

Našu web stranicu možete koristiti samo u zakonite svrhe. Ne smijete koristiti našu web stranicu:

– na bilo koji način koji krši bilo koji primjenjivi lokalni, nacionalni ili međunarodni zakon ili propis;

– na bilo koji način koji je protuzakonit ili lažan, ili ima bilo kakvu nezakonitu ili lažnu svrhu ili učinak;

– u svrhu štete ili pokušaja nanošenja štete maloljetnicima na bilo koji način;

–  za slanje, svjesno primanje, prenošenje, preuzimanje, upotrebljavanje  bilo kojeg materijala koji nije u skladu s našim standardima sadržaja

– za prenošenje ili  slanje bilo kojeg neželjenog ili neovlaštenog oglašavanja ili promidžbenog materijala ili bilo kojeg drugog oblika sličnog sadržaja (spam); i

– svjesno prenošenje bilo kakvih podataka, slanje ili prenošenje bilo kojeg materijala koji sadrži viruse, trojanske konje, crve, vremenske bombe, šifriranje ključeva, špijunski softver, adware ili bilo koji drugi štetni program ili sličan računalni kôd dizajniran za nepovoljan utjecaj na rad bilo kojeg računalnog softvera ili hardvera.

Slažete se također da:

– nećete reproducirati, duplicirati, kopirati ili prodati bilo koji dio našeg web mjesta suprotno odredbama ovih uvjeta korištenja;

– nećete pristupiti bez ovlasti, ometati ili oštetiti:

– bilo koji dio naše stranice;

– bilo koju opremu ili mrežu na kojoj je pohranjena naša stranica;

– bilo koji softver koji se koristi u pružanju naših stranica; ili

– bilo koju opremu ili mrežu ili softver u vlasništvu ili korištenju bilo koje treće strane.

VAŠ RAČUN I LOZINKA

Ako odaberete ili vam je dodijeljen identifikacijski kôd korisnika, lozinka ili bilo koji drugi podatak kao dio naših sigurnosnih postupaka, te informacije morate povjeriti kao povjerljive. Ne smijete ga otkriti trećoj strani.

Imamo pravo onemogućiti svaki identifikacijski kôd korisnika ili lozinku, bilo da ste odabrali ili ste ga dobili, u bilo kojem trenutku ako se po našem znanju niste uspjeli pridržavati bilo kojih odredbi ovih uvjeta korištenja.

Ako znate ili sumnjate da druga osoba zna vaš korisnički identifikacijski kod ili lozinku, odmah nas obavijestite na info@c-pharm.hr

OSLANJANJE NA INFORMACIJE

Sadržaj na našoj web stranici pruža se samo za opće informacije. Nije namijenjeno iznošenju bilo kakvih savjeta (uključujući medicinski savjet) na koje se trebate osloniti. Morate dobiti stručne savjete prije poduzimanja ili suzdržavanja od bilo kakvih radnji na temelju sadržaja na našoj web stranici.

Iako činimo razumne napore za ažuriranje informacija na našem web mjestu, ne dajemo nikakve izjave i jamstva, bez obzira jesu li izričiti ili implicirani, da je sadržaj na našim stranicama točan, potpun ili ažuriran.

OGRANIČENJE OD ODGOVORNOSTI

Ništa u ovim uvjetima ne isključuje ili ograničava našu odgovornost za smrt ili tjelesne ozljede koje proizlaze iz našeg nepažnje, naše prijevare ili lažne pogrešne prezentacije ili bilo koja druge odgovornosti koja se ne može isključiti ili ograničiti zakonom Republike Hrvatske.

U mjeri dopuštenoj zakonom, isključujemo sve uvjete, jamstva, izjave ili druge uvjete koji se mogu odnositi na našu stranicu ili bilo koji sadržaj na njemu, bilo izričito ili implicirano.

Nećemo biti odgovorni niti jednom korisniku za bilo kakav gubitak ili štetu, bilo u ugovoru, prekršaj (uključujući i nemar), kršenje zakonom propisane dužnosti ili na drugi način, čak i ako je to predvidljivo, koje proizlaze iz ili u vezi s njima:

– upotreba ili nemogućnost upotrebe naše stranice; ili

– korištenje ili oslanjanje na bilo koji sadržaj prikazan na našoj web stranici.

Ako ste poslovni korisnik, imajte na umu da, naročito, nećemo biti odgovorni za:

– gubitak dobiti, prodaje, poslovanja ili prihoda;

– prekid poslovanja;

– gubitak predviđene štednje;

– gubitak poslovne prilike, dobre volje ili ugled; ili

– bilo kakav neizravni ili posljedični gubitak ili štetu.

Ako ste korisnik potrošač, imajte na umu da svoje web stranice pružamo samo za domaću i privatnu upotrebu. Suglasni ste da ne koristite našu web stranicu za bilo kakve komercijalne ili poslovne svrhe, a nismo vam odgovorni za bilo kakav gubitak dobiti, gubitak posla, prekid poslovanja ili gubitak poslovne prilike.

Nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu uzrokovanu virusom, distribuiranim uslugama o uskraćivanju usluga ili drugim tehnološki štetnim materijalima koji mogu zahvatiti vašu računalnu opremu, računalne programe, podatke ili druge vlasničke materijale zbog vaše upotrebe našeg web mjesta ili za preuzimanje bilo kojeg sadržaja na njemu ili na bilo kojem web mjestu povezanom s njim.

Ne preuzimamo odgovornost za sadržaj web stranica koje su povezane na našim stranicama. Takve veze ne smiju se tumačiti kao prihvaćanje tih povezanih web stranica. Nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu koja može proizaći iz vašeg korištenja.

Različita ograničenja i isključenja odgovornosti primjenjuju se na odgovornost koja proizlazi iz isporuke bilo koje robe koja vam je potrebna, što će biti određeno u našim Uvjetima i uvjetima isporuke.

VIRUSI

Ne jamčimo da će naša web-lokacija biti sigurna ili bez grešaka ili virusa.

Vi ste odgovorni za konfiguriranje vaše informacijske tehnologije, računalnih programa i platforme kako biste pristupili našoj web stranici. Trebali biste koristiti svoj softver za zaštitu od virusa.

Ne smijete zloupotrijebiti našu web-lokaciju tako što svjesno uvodite viruse, trojance, crve, logičke bombe ili druge materijale koji su zlonamjerni ili tehnološki štetni. Ne smijete pokušavati dobiti neovlašteni pristup našoj web stranici, poslužitelju na kojemu je pohranjena naša web stranica ili bilo kojeg poslužitelja, računala ili baze podataka povezanih s našom web lokacijom. Ne smijete napasti našu web-lokaciju putem napada denial-of-service ili distribuiranog napada uskraćivanja usluga. Izvijestit ćemo svako takvo kršenje nadležnim tijelima za provedbu zakona, a mi ćemo surađivati s tim tijelima otkrivajući vaš identitet. U slučaju takvog kršenja, vaše pravo korištenja naše stranice odmah će prestati.

POVEZIVANJE S NAŠOM WEB STRANICOM

Možete se povezati s našom početnom stranicom, pod uvjetom da to učinite na korektan i pravilan način, a ne naštetite našem ugledu ili ga iskoristite.

Ne smijete uspostavljati vezu na takav način da sugerirate da  postoji bilo koji oblik udruživanja ili odobrenja s naše strane ako takvo ne postoji.

Ne smijete uspostavljati vezu na našu web lokaciju ni na jednoj web stranici koja nije u vašem vlasništvu.

Naša web stranica ne smije biti glavni dio ni jedne druge web lokacije, niti možete stvoriti vezu na bilo koji dio našeg web mjesta osim na početnu stranicu.

Zadržavamo pravo povlačenja dopuštenja za povezivanje bez prethodne obavijesti.

Web mjesto na koje povezujete mora biti u skladu s našim standardima sadržaja.

Ako želite koristiti bilo kakvu upotrebu sadržaja na našoj web stranici, osim gore navedenog, molimo kontaktirajte info@pure-medica.hr.

ODGOVORNOST I PRESTANAK KORIŠTENJA

Utvrdit ćemo, prema vlastitom nahođenju, da li je došlo do kršenja ovih uvjeta korištenja putem vaše upotrebe našeg web mjesta. Kada dođe do kršenja uvjeta, možemo poduzeti radnje koje smatramo prikladnima.

Nepoštivanje ovih Uvjeta korištenja predstavlja materijalno kršenje uvjeta i može rezultirati našim poduzimanjem svih ili bilo koje od sljedećih radnji:

– neposredno, privremeno ili trajno povlačenje vašeg prava na korištenje naše stranice;

– neposredno, privremeno ili trajno uklanjanje bilo kakvog objavljivanja ili materijala koji vam je prenio na našu stranicu;

– izdavanje upozorenja vama;

– pravni postupak protiv vas za povrat svih troškova na temelju naknade štete (uključujući, ali ne ograničavajući se na, razumne administrativne i pravne troškove) nastale uslijed prekršaja;

– daljnja pravna radnja protiv vas; i

– otkrivanje takvih informacija tijelima nadležnim za provođenje zakona ako smatramo neophodnim.

Isključujemo odgovornost za radnje poduzete kao odgovor na kršenje ovih uvjeta korištenja. Navedene radnje nisu ograničene, a mi možemo poduzeti bilo koju drugu radnju koju smatramo prikladnim.

LINKOVI I RESURSI TREĆIH STRANA NA NAŠEM WEB-U

Ako naša web-lokacija sadrži veze na druge web-lokacije i resurse koje pružaju treće strane, ti su linkovi samo za vaše podatke.

Nemamo kontrolu nad sadržajem tih stranica ili resursa.

MJERODAVNO PRAVO

Ako ste potrošač, molimo imajte na umu da se ovim uvjetima korištenja, njihovom sadržaju i njenoj osnivanju uređuju zakoni Republike Hrvatske. Vi i oboje smo suglasni da sudovi Republike Hrvatske imaju neisključivu nadležnost.

Ako ste poslovni korisnik, ti uvjeti korištenja, njezin sadržaj i njeno oblikovanje (kao i bilo koja izvan ugovorni spor ili potraživanje) uređeni su zakonom Republike Hrvatske. Obje strane se slažu da je nadležan isključivo sud Republike Hrvatske.

ZAŠTITNI ZNAK

Svi zaštitni znakovi koji se pojavljuju na našim stranicama registrirani su zaštitni znakovi tvrtke C-PHARM d.o.o.